Loading
Scroll ned

 

Repo er et intelligent registreringssystem. Med Repo fås adgang til et brugervenligt værktøj, som nemt, fleksibelt og sikkert digitaliserer virksomhedens nuværende rapporter og skemaer, mens et statistik modul giver det visuelle overblik over alle data.

 

Gå til Repo.dk Hent brochure

CarlsbergSport-lk-01

 

Etablering af ny grafisk linje hos Fodboldfabrikken i Odense og København efter aftaleindgåelse mellem Carlsberg Sport og Fodboldfabrikken.

 

Klik for at se mere

 

Larmende website og visuel identitet til det internationale kulturbureau Culture Works. Opgaven bestod i at optimere Culture Works’s digitale tilstedeværelse. Farve- og fontsammensætninger samt kreative og spraglede elementer på sitet tager alle udgangspunkt i bureauets kreative tilgang til kombinationen af kultur og forretning.

 

Vi var med Coca-Cola Danmark i Atlanta for at udvikle markedsføringsmateriale gennem foto og video for deres besøg på Coca-Cola’s hovedkvarter samt udvalgte Horeca-placeringer.

 

Design, produktion og eksekvering af Calvin Klein-event #mycalvins  i Stockholm. Vores arbejde bestod i produktion af event- og grafisk materiale samt eksekvering og fotografering på dagen.

 

Design og produktion af messestand bestående af prøverum og udstillingssøjler i forbindelse med ELLExZALANDO i København og Aarhus.

 

Grafisk design, produktion af eventmateriale samt foto og video i forbindelse med diverse Tommy Hilfiger og Tommy Hilfiger Denim arrangementer.

 

Foto- og videodokumentation af blandt andet Absolut Invite (det uofficielle DM i cocktail), Havana Club Masterclass samt diverse kundearrangementer. Herunder grafisk design i forbindelse med invitationer til diverse arrangementer.

 

Vi har udført det grafiske arbejde i forbindelse med produktionen af skrabelodder til Corona. Skrabelodderne anvendes i en købsbetinget Corona-aktivitet på danske barer og diskoteker, hvor deltagerne kan skrabe sig til en af fire præmier.

 

Vi har udarbejdet en Style Integration Guide til Carlsberg. Den mere end 30 sider lange guide sikrer, at konsulenter på tværs af landet har et fælles udgangspunkt for, hvordan cafeer, barer og restaurationer brandes med Carlsbergs visuelle brand elementer og POS materialer.

Gæsteøllen er en abonnementsordning, hvor restaurationer hver 3. måned modtager nye specialølsvarianter. Vi har udviklet kampagnen for 2017 indeholdende en indsalgsfolder samt POS materiale for hver af de fem specialølsvarianter i form af plakater samt bordkort.

Facebook event
coverbilleder

Vi har leveret Facebook event coverbilleder til Carlsbergs nattelivsaktiviteter. Aktiviteterne promoverer produkterne Tuborg, Somersby, Corona og Budweiser.